Poháry byly předány, nový ročník 2022/23 rozlosován

Dnes v podvečer proběhla Zahajovací schůze k novému ročníku ligové soutěže malé kopané ve Zlíně. V prostorách restaurace U Dvou slunečnic ve Zlíně se sešli zástupci jednotlivých mužstev, aby společně s organizátory soutěže zahájili nový soutěžní ročník.

Ještě než ale došlo k oficiálnímu zahájení nového soutěžního ročníku, bylo provedeno oficiální vyhlášení uplynulého soutěžního ročníku a zástupcům úspěšných mužstev předány poháry a diplomy. Dostalo se i na ocenění individuálních statistik.

Po slavnostní části programu Zahajovací schůze přišlo na řadu zahájení nového soutěžního ročníku. K účasti v novém soutěžním ročníku se přihlásilo pouze sedm mužstev. Hráči dlouhodobých účastníků stárnou a mladí se k účasti moc neženou. Pokles účastníků tak pokračuje již několikátý soutěžní ročník za sebou. Proto je účast nového mužstva, a to ještě mimozlínského, světlou výjimkou.

Nový soutěžní ročník ligy malé kopané ve Zlíně se stejně jako jarní část uplynulého ročníku odehraje na hřišti pro malou kopanou ve sportovním areálu 16. základní školy ve Zlíně. Hracími dny jsou soboty 17. 9., 1. 10., 8. 10., 15. 10. a 22. 10. 2022.  Rozpis utkání bude v co nejkratší době zveřejněn i na webu.