Zásadní změna Rozpisu utkání

Dnes v odpoledních hodinách organizátoři soutěže malé kopané ve Zlíně obdrželi informaci o odřeknutí účasti mužstva FC A je to… Zlín z finálně připraveného soutěžního ročníku malé kopané ve Zlíně. Po obdržení této informace organizátoři soutěže malé kopané ve Zlíně hned informovali zbylé účastníky o této skutečnosti včetně vyplývajících změn v Rozpisu utkání, a to z původně připraveného pro 10 mužstev na nově potvrzených 9 mužstev. Na základě dalších informací, které organizátor soutěže malé kopané ve Zlíně obdržel od některých dalších účastníků soutěže, došlo také k posunu termínu začátku soutěžního ročníku, a to na 18. 9. 2021. Zbylé dva termíny zůstaly beze změny, tj. 2. 10. 2021 a 16. 10. 2021.

Upravený Rozpis utkání najdete na stránce „Rozpis utkání podzimní části 2021/22“ a také ke stažení na stránce „Důležité dokumenty“. Upravený Rozpis utkání byl organizátory soutěže také obratem zaslán všem zástupcům mužstev.

Organizátoři by chtěli poděkovat zástupcům mužstev za rychlé odpovědi na dotaz ohledně nastalé situace. Zároveň se omlouvají za vzniklé komplikace v organizaci volného času všech účastníků.